Salam perantau

Assalamualiakum... harapan ana semua sahabat-sahabat sihat sokmo. Ana di Mekah Alhamdulillah, cuma sibuk sikit. Apa pun ana tak boleh online lama kerana kat hotel ni boleh guna RM10 selama 30 minit. Hampeh pak arab bakhil betul!

Doakan ana selamat sini yer. Insya Allah ada rezeki ana online lagi. Ni nombor fon ana +966502429976. Boleh mesej time tertentu saja, kerana ia milik sahabat bilik ana. Pulang dulu yer. Assalamualaikum.Bersama sahabat ana dari Pondok Pasir Tumboh Kelantan, bersama dialah ana merantau jauh. Ketika ini ana sedang berjalan-jalan di Syarif Mansor sambil melihat keindahan penduduk orang kulit hitam di kawasan bandar Mekah Al-Mukarramah.

Comments

Isma said…
Waalaikumussalam Halim.
Alhamdulillah dgr Halim sihat. Terima kasih atas kiriman gambar dari Mekah buat pengubat rindu kami di Malaysia. Take Care.
Selamat Hari Raya Aidil Adha.
Doa dari akak semoga halim berjaya dan sentiasa dalam lindungan Allah. Amin. .....Kak nazreen.
nurislam.com said…
Salam 'alaika..masyaallah..kecik sungguh dunia ni..ana saja jalan2 blog sahabat ana,terjumpa blog akhi..yang terkejutnya ada gambar abang ana skali..irfan bakti..lama sungguh tak jumpa dia..sehat sangat dah abang ana tu..hehe..ok,moga nta dipermudahkan olehNYA dalam segala urusan.doakan kami selamat di MALAYSIA.insyaallah.